Διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο

Απολαύστε τη χαλάρωση σε ένα κομψό διαμέρισμα με 1 υπνοδωμάτιο που διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και ένα ευρύχωρο σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι. Ιδανικό για ζευγάρια ή μικρές οικογένειες που αναζητούν άνεση και ηρεμία.

Περισσότερα

Μεζονένα

Η μεζονέτα μας προσφέρει ιδανική διαμονή για οικογένειες και παρέες. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, το ένα με διπλό κρεβάτι και το δεύτερο με δύο μονά κρεβάτια, καθώς και σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι για επιπλέον άνεση.

Περισσότερα

Διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια

Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια είναι ιδανικό για οικογένειες ή ομάδες φίλων. Το πρώτο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα μονό και ένα διπλό κρεβάτι, ενώ το δεύτερο υπνοδωμάτιο έχει ένα διπλό κρεβάτι. Το σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι προσφέρει επιπλέον χώρο για χαλάρωση.

Περισσότερα

Δίκλινο στούντιο

Το δίκλινο στούντιο είναι τέλειο για ζευγάρια ή μεμονωμένους ταξιδιώτες. Διαθέτει ένα άνετο διπλό κρεβάτι και όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή.

Περισσότερα

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με θέα στην θάλασσα

Απολαύστε την εκπληκτική θέα στη θάλασσα από αυτό το διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια. Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, ενώ το σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι προσφέρει επιπλέον χώρο για ξεκούραση και απόλαυση της θέας.

Περισσότερα

Μεγάλο διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο

Το μεγάλο διαμέρισμα είναι ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν άνεση και ευρυχωρία. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με ένα μονό και ένα διπλό κρεβάτι, καθώς και ένα σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι για επιπλέον άνεση και χαλάρωση.

Περισσότερα